Ajánlattételi felhívás iskolatej szállítására

Piliscsaba Német Nemzetiségi Önkormányzata, mint fenntartó az óvoda- és iskolatej program szabályozásáról szóló 21/2017. (IV. 26. ) FM rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglaltaknak megfelelően, a fenntartásában működő alább megnevetett intézmény tanulói számára a 2021-22-es tanév során történő iskolatej szállításra az alábbi ajánlattételi felhívást teszi közzé.

Felhívás innen letölthető.

Közzétéve: 2021-04-27 15:05:34

Beiratkozási információk 2021-2022

Ezúton értesítjük a kedves szülőket, hogy a beiratkozás a következő tanévre tekintettel a járvány miatt kialakult helyzetre a következő módon történik.

Az alábbiakban található letölthető adatlapokat kérjük kitöltve és aláírva, valamint a gyermek TAJ, lakcím kártyájának, anyakönyvi kivonatának és óvodai szakvéleményének (amennyiben ad az óvoda) a másolatát az Iskola (2081 Piliscsaba, Templom tér 7.) előterében található dobozba bedobni 2021. április 12. és 16. között.

Akiknek nem áll módjukban kinyomtatni a nyomtatványokat, azok számára az Iskola előterében kihelyezésre kerülnek, amelyeket 2021. április 7. szerdától vihetnek el, majd kitöltés és aláírás után az ugyanide készített dobozba dobhatják be.

Az iskolába történő felvétel nem függ a beiratkozás sorrendjétől.

A beiratkozásról szóló értesítéseket 2021. április 26-tól küldjük.

Letölthető adatlap és nyilatkozatok a beiratkozáshoz:

Beiratkozási adatlap

Nyilatkozat a nemzetiségi nevelésről

Adatkezelési nyilatkozat

Nyilatkozat étkezés igénybevételéről

Nyilatkozat normatív étkezés igénybevételéhez

Törvényes képviselői nyilatkozat

Közzétéve: 2021-04-07 09:56:05

Iskolánk bemutatkozó kisfilmjei

Iskolánk bemutatkozó kisfilmjei megtekinthetők az alább linkeken! (kattints a képre)

Sikeres iskolaválasztást kívánunk mindenkinek!

Ruskó András
igazgató

Közzétéve: 2021-03-10 12:07:51

Iskolánk online bemutatója 2.

Kedves Érdeklődők!

Iskolánk online bemutatója 2021. március 9-én (kedden),18 órai kezdettel a következő linken lesz elérhető:
A bemutató végén várjuk kérdéseiket a chat felületen, amelyekre online válaszolunk!
Szeretettel várjuk Önöket!

Közzétéve: 2021-03-08 11:07:03

Iskolánk online bemutatója

Kedves Érdeklődők!

Iskolánk online bemutatója 2021. február 23-án (kedden),18 órai kezdettel a következő linken lesz elérhető:
A bemutató végén várjuk kérdéseiket a chat felületen, amelyekre online válaszolunk!
Szeretettel várjuk Önöket!

Közzétéve: 2021-02-23 11:02:31

Taraba Noémi bemutatkozása

Közzétéve: 2021-02-11 13:30:51

Beiratkozás 2021/2022

Pályázati felhívás közétkeztetésre

Piliscsaba Német Nemzetiségi Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé a Hauck János Német Nemzetiségi Általános Iskola (2081 Piliscsaba, Templom tér 7.) közétkeztetési szolgáltatásának ellátására.

A részletes pályázati felhívást ITT olvashatják el.

Közzétéve: 2021-01-21 11:39:26

Mozi-délutánok a Hauck iskolában

A 2020-as év végén, a német Belügyminisztérium által kiírt pályázaton iskolánk sikeresen elnyert eszközeit terveink szerint mozi-délutánok megvalósítására kívánja hasznosítani. Minden hónapban német nyelvű filmeket fogunk lejátszani saját diákjainknak, illetve Piliscsaba lakosságának. Egyrészt dokumentum, másrészt pedig mozifilmek is vetítésre kerülnek. A filmvetítések előtt és után lehetőség nyílik a filmekhez kapcsolódó megbeszélésre, közös eszmecserére. A közösségi program tovább erősíti a magyarországi németség egybetartozását és egyben kiváló lehetőséget biztosít a nyelv gyakorlására és a szabadidő hasznos eltöltésére. A programsorozat mindenki számára nyitott és ingyenes, hiszen célunk a kultúra minél szélesebb körű terjesztése, melynek egyik legkézenfekvőbb helyszíne az iskola.

A mozi-délutánokon kívül, a beszerzett eszközöket az iskola és a piliscsabai német nemzetiség egyéb rendezvényein is fel kívánjuk használni.

A programsorozat a járványügyi előírásoknak megfelelően egyelőre halasztásra kerül.

Im Rahmen unseres neuen Projektes möchten wir eine gute Angelegenheit  unseren Schülern und jedem bieten, die dafür Interesse haben,.  Jeden Monat wird je ein deutscher Film in unserer Schule, in einem dazu ausgerüsteten Raum abgespielt.  Wir bieten in dieser Serie verschiedene Filme an, sowohl Dokumentarfilme, als auch Kinofilme. Die Filmvorführungen werden natürlich  für jeden kostenlos. Unser Ziel ist, außer den Schülern unserer Schule, auch andere Jugendlichen und natürlich Erwachsenen der Stadt und der Gegend zu erreichen.

Nach den Filmen sichern wir Zeit zur Diskussion und für die Gemeinschaftsbildung. Wir möchten nicht nur Kinoatmosphere schaffen, sondern eine neue Plattform für das Zusammendenken und Zusammensein bilden.

Außer dieses Projektes könnten wir diese Geräte an weiteren Veranstaltungen der Schule und der ungarndeutschen Nationalität von Piliscsaba auch benutzen.

Das geplante Projekt kann wegen der ständigen Gefahrensituation nicht beginnen.

Gefördert durch: Bundesministerium des Innern, für Bau und Heimat aufgrund eines Beschlusses des Deutschen Bundestages.

Közzétéve: 2020-12-18 00:00:00

Beruházás 2020

Beruházás 2020

A Hauck János Német Nemzetiségi Általános Iskolában tarthatatlan probléma volt az iskola alsó részének kapillárisan emelkedő, talajból felszívódó nedvessége, vizesedése. A főépület teljes alsó szintjén (tantermekben, a takarító szertárban, az ebédlőben az igazgatói és gazdasági irodában, a tanáriban és az alsó vizes helységekben) rendkívül kellemetlen volt a dohos szag, illetve mivel a penész mérgezőanyagot termel, veszélyessé vált a munkavégzés. 

A vizesedés megszűntetése olyan akut probléma, melynek megoldására a nyári szünetben került sor.

Az úgynevezett falátvágásos szigetelési technológia nyújtott megoldást, mert az nem bontja meg az épület stabilitását és garantáltan örökös szigetelést biztosít.

Az épület vizesedése által okozott dohos szag, illetve a penész képződése veszélyes volt a tanulókra és az iskola dolgozóira. Ezzel a felújítási munkálattal véglegesen megszűntettük az egészségkárosító hatást.

Az iskolát fenntartó nemzetiségi önkormányzat a Miniszterelnökségtől és Piliscsaba Város Önkormányzatától is kapott támogatást erre a célra.

Előtte:

Utána:

Közzétéve: 2020-08-28 00:00:00

Ajánlatételi felhívás iskolatej szállításra

Közzétéve: 2018-03-30 16:07:09