Járványügyi protokol

Kedves Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának jelenlegi tájékoztatása alapján 2020. szeptember 1- én (kedden) a hagyományos nevelés-oktatás megkezdése indokolt.

Általános információk:
● Az intézményben szülőket csak előre egyeztetett időpontban, indokolt esetben tudunk fogadni (ha az ügy csak személyes találkozás keretében intézhető el). A maszk viselése kötelező!
● Kérjük Önöket, hogy az iskola előtti csoportosulást lehetőség szerint kerüljék! Az iskola előterében várakozni tilos! Az előtérben egyszerre legfeljebb 2 fő tartózkodhat! A napközis gyerekekért jövő szülők, addig tartózkodhatnak ott, amíg a mikrofonba bemondják gyermekük nevét.
● Kérjük, hogy a tanítási órák után közvetlen hazamenős gyermekek szülei ne csengessenek be, hanem várják meg gyermeküket az iskola bejáratánál!
● Kérjük, a 2.-8. évfolyamra járó tanulók szüleit, hogy ellenőrizzék hozzáférnek-e a Mozanaplóhoz, illetve saját és gyermekük profiljain jó adatokat látnak-e! Probléma esetén a szülői értekezleten jelezzék /ha lehet írásban/ az osztályfőnöknek! Az 1. osztályosok szülei a szülői értekezleten kapják meg az elektronikus naplóba való belépéshez szükséges azonosítót és jelszót.
Az iskolában reggel 7:30-tól biztosítunk pedagógus ügyeletet. A korábban érkező tanulók rögtön a saját tantermükbe mennek.

A következő linken elérhető az iskolánk járványügyi protokolja.

Közzétéve: 2020-09-29 12:37:32

Az összes hír